Kako se odijevaju Blizanci i Vodenjak?

‘Dobra odjeća otvara sva vrata’
Thomas Fuller

Zabavna mješavina stilova

Blizanci i Vodenjak žele odjećom pokazati svoj karakter, znatiželjan i prilagodljiv, avangardan, veseo, društven. Vole biti primijećeni pa, iako ne ostavljaju dojam ovisnika o modi, vrlo pažljivo biraju svoj modni izričaj. Dojam opuštenosti vrlo je pomno promišljen. Vole eksperimentirati; iskoračuju izvan propisanih normi odijevanja, no uvijek traže ono što je lijepo i različito.

U odabirima nikad nisu dosadni, a njihov pojam lijepog ponekad je toliko ispred vremena da izaziva čuđenje. Njihov je stil posve jedinstvena mješavina svega što im pomaže da se izraze pa ih silno vesele lude kombinacije, šarenilo boja, upadljivi detalji. Vodenjak voli asimetričnu odjeću i krupne uzorke, a Blizanci obožavaju poruke na majicama. Savršeno će uskladiti klasično odijelo s košuljom intenzivne boje i neobičnog uzorka ili elegantnu haljinu s crvenim tenisicama.

Zabavlja ih kombinirati jeftino i skupo, kič i kvalitetu. Obožavaju modne dodatke, vintage odjeću i detalje pa rado skupljaju starinske kravate, dizajnerske torbice ili neobične cipele. Najsnalažljiviji su internetski kupci i vole otkrivati nepoznate brendove. Najlakše ih možemo svrstati u hipstere, no njihov je stil iznad svega originalan.

Kako se odijevaju Lav i Vaga?

Kako se odijevaju Rak i Ribe?

Kako se odijevaju Škorpion i Jarac?

Kako se odijevaju Ovan i Strijelac?

Kako se odijevaju Bik i Djevica?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci