Kako se odijevaju Bik i Djevica?

‘Najbolja je odjeća vlastita koža, no društvo, naravno, zahtijeva nešto više od toga’
Mark Twain

Praktično i udobno

Kako praktično i udobno može biti lijepo najbolje ćemo naučiti od Bika i Djevice. Vole ostati neupadljivi, ali im vrhunska kvaliteta odjeće daje veliko samopouzdanje. Biraju prirodne materijale poput svile, najfinijeg pamuka, kašmira, odjeću koja nije gruba na koži. Žene odjećom naglašavaju svoju ženstvenost; haljinama i suknjama, bluzama s naborima, besprijekorno izglačanim i čistim, nikad preuskim. Najbolje se osjećaju kad uredno zavežu kosu te u obući bez potpetica, a jako vole naočale, goleme torbe, svilene marame i decentan nakit. Imaju nepogrešiv smisao za ljepotu jednostavnosti.

Sklone su klasičnom stilu odijevanja koji će začiniti pomno odabranim detaljima. Muškarac uvijek uspijeva ostaviti dojam opuštene elegancije, bez obzira na ono što ima na sebi. Vole neutralne boje poput tamnoplave, crne ili bijele, no najbolje se osjećaju u svim nijansama zemljanih boja, od nježne bež i boje terakote do zelenih nijansi i tamnosmeđe.

Premda se ne vole isticati, kvaliteta i udobnost te profinjena jednostavnost njihovog stila ipak će privući pozornost svojom klasičnom elegancijom. Odjećom šalju poruku da se osjećaju uzemljeno, ugodno u svojoj drugoj koži. Utjelovljenje su casual stila.

Kako se odijevaju Lav i Vaga?

Kako se odijevaju Rak i Ribe?

Kako se odijevaju Škorpion i Jarac?

Kako se odijevaju Ovan i Strijelac?

Kako se odijevaju Blizanci i Vodenjak?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci