Kako prepoznati Raka, Škorpiona i Ribe - teško...

Vodeni znakovi žele se stopiti s okolinom dok ne osjete sigurnost...

Senzibilni prema vanjskim impulsima, intuitivni i emotivni, ljudi naglašene vodene energije žele se stopiti s okolinom, prikriti dok ne osjete sigurnost. Oprezni su i s kontrolom, ali kad se opuste, postaju fluidni poput same vode. Gipkih pokreta, elegantni, tijelom i mimikom lica intenzivno izražavaju svoje osjećaje.

Čeznu za intimnošću i, ako vas prihvaćaju, često će vas dodirivati jer dodir tijela daje im osjećaj bliskosti i topline. Njihovi su osmijesi tajnoviti, ali zavodljivi, a kad vas napokon pogledaju u oči, u njima ćete naslutiti bogatstvo osjećaja. Jedino će vas Škorpion ponekad provocirati svojim intenzivnim i nepokolebljivim pogledom.

Glas im je nježan, zvonak, njihov govor teče glatko, u njemu se osjeća toplina. Možda ćete ih prepoznati po romantičnoj odjeći, cvjetnim uzorcima i nježnim tonovima, uz izuzetak Škorpiona koji voli jakim bojama istaknuti svoje snažne emocije.

Uglavnom nose samo onaj nakit koji ima sentimentalnu vrijednost i održava uspomene. Prepoznat ćete ih po nekom posebnom ozračju, zanesenosti, kao da se kreću u paralelnom svijetu, nježnijem i ljepšem od ovoga.

Govor tijela nas odaje - pogodite tko je koji znak!

Kako prepoznati Ovna, Lava i Strijelca - lako!

Kako prepoznati Bika, Djevicu i Jarca - po pokretima!

Kako prepoznati Blizance, Vagu i Vodenjaka - po nemiru!

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci