Kako prepoznati Blizance, Vagu i Strijelca - po nemiru!

Zračna energija u govoru se tijela primjećuje kao veliki nemir...

Osobe se stalno gibaju, ustaju na najmanji impuls, skakuću naokolo, snažno gestikuliraju rukama. Kao da čitavim tijelom žele komunicirati svoju znatiželju, svoje uzbuđenje zbog otkrivanja nečeg novog.

Više vole i bolje razumiju verbalnu komunikaciju pa možda neće biti toliko glasni kao vatreni znakovi, ali će biti – brbljavi! I vrlo brzo govore. Čut ćete od njih kako misle ovo i misle ono, što su doznali, naučili, otkrili... Koriste riječi kojima naglašavaju svoju inteligenciju i snažne mentalne procese.

Budući da im je um hiperaktivan, njihovi pokreti tijela mogu se doimati pomalo neskladni i nervozni. Vaga je pravi specijalist u tome da zrcali vaš govor tijela, ali svi zračni znakovi poštuju vaš prostor i neće vas dodirivati.

Zračni znakovi vole sve nijanse plave i plavozelene, srebrne, a Blizanci obožavaju žutu i neće bježati od šarenila boja. Vodenjaci i Blizanci vole originalne i neobične odjevne predmete i nakit, ali Vaga će uvijek zadržati ono što se zove dobrim ukusom – voli odjećom pokazati svoj društveni status.

Govor tijela nas odaje - pogodite tko je koji znak!

Kako prepoznati Ovna, Lava i Strijelca - lako!

Kako prepoznati Bika, Djevicu i Jarca - po pokretima!

Kako prepoznati Raka, Škorpiona i Ribe - teško...

Senka ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci