Kako prepoznati Bika, Djevicu ili Jarca - po pokretima!

Govor tijela zemljanih znakova vrlo je specifičan...

Naglasak zemljane energije odražava se u polaganim i odmjerenim pokretima, teškom koraku. Pokreti su možda spori, ali vrlo skladni i elegantni. Zemljani ljudi vrlo su senzualni pa vole dodirivati predmete više nego ljude, ali kad vas dotaknu, to je poseban znak povjerenja.

Njega tijela izuzetno im je važna pa ćete uvijek primijetiti njihovu urednost. Pažljivo njegovani nokti, kosa i odjeća uvijek su upotpunjeni mirisom čistoće i svježine. Snažnih su osjetila pa će se radije ukrasiti mirisom nego nakitom.

Zemljane ljude prepoznat ćete po glasu koji je posebno ugodan, melodiozan i često zavodljiv, posebno glas Bika. U verbalnoj komunikaciji često koriste riječi kojima opisuju svoja osjetila: osjećam, čujem, mirišem... Nisu glasni i agresivni, nego zrače smirenošću i promišljeno govore.

Njihove boje su od nježnih pastelnih tonova, bež, plave i zelene do vrlo intenzivnih zemljanih boja – posebno sve nijanse smeđe i zelene. Jarac će odabrati najtamnije boje i, naravno, crnu! Vrhunska kvaliteta istaknut će njegov društveni status. Žene naglašene zemljane energije vole nakit od prirodnih materijala, školjaka i koralja, kamena, metala ili kože, a muškarci izbjegavaju nakit.

Govor tijela nas odaje - pogodite tko je koji znak!

Kako prepoznati Ovna, Lava i Strijelca - lako!

Kako prepoznati Blizance, Vagu i Vodenjaka - po nemiru!

Kako prepoznati Raka, Škorpiona i Ribe - teško...

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci