Kako novogodišnje odluke donose Blizanci, Vaga, Vodenjak

Dobro ste promislili o svojim odlukama i u glavi sve one izgledaju savršeno. Ali...

Vrtlog ideja

Dobro ste promislili o svojim odlukama i u glavi sve one izgledaju savršeno. Povezali ste sve niti, sve ljude, sve okolnosti, sve što vam je potrebno da biste ih ostvarili i... i onda ste o tome puno pričali, propitkivali svoje bližnje za mišljenje, pomalo se izgubili u tom silnom vrtlogu ideja koji ne prestaje pustošiti vašim mislima. Volite zapisivati i analizirati svoje odluke, no, vaši fantastični planovi i pametne odluke ipak često ostaju na razini riječi, razgovora i teorija.

Vagu prati reputacija neodlučnosti jer svaka nova odluka može narušiti krhko stanje sklada koji Vagi daje osjećaj sigurnosti. No Vaga ima puno odlučnosti i kad jednom donose odluku, neće tako lako odustati.

Blizanci se lako izgube u uzbuđenju novih informacija, ideja i smjerova kojima bi mogli krenuti. Nedostaje im mirnoća, a ponekad i koncentracija da bi ustrajali u ostvarenju odluke. Uvijek će pronaći dobre razloge zašto su odustali.

Vodenjaku je važno da njegove odluke budu dio nekog naprednog društvenog trenda. Voli naglašavati njihovu društvenu, ekološku, inovativnu, reformatorsku važnost pa njegove odluke često nisu dovoljno osobne. Vodenjak će se lako razočarati stvarnošću koja ne odgovara njegovim idealima i izgubiti motivaciju. Tvrdoglavo je uporan, ali će, ako je jako razočaran, odustati od odluka iako uz nešto grižnje savjesti.

Astro: Od želje do (novogodišnje) odluke

Kako novogodišnje odluke donose Bik, Djevica, Jarac

Kako novogodišnje odluke donose Rak, Škorpion, Ribe

Kako novogodišnje odluke donose Ovan, Lav i Strijelac

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci