Kako komuniciraju zemljani znakovi?

U načinu razmišljanja Bika, Jarca i Djevice nema vizionarstva ili pretjerane romantike, no tu je praktičnost koja postiže stvarne rezultate

Promišljen, precizan i moćan um

Pripadnici zemljanih znakova vrlo su perceptivni. Njihova sposobnost pozornog promatranja proizlazi iz duboke povezanosti sa stvarnošću. Dojmovi se obrađuju kroz prizmu praktične primjenjivosti. To je objektivan um koji nastoji što točnije procijeniti svaku situaciju. U načinu razmišljanja nema vizionarstva ili pretjerane romantike, no tu je praktičnost koja postiže stvarne rezultate. Apstrakcije su također gubitak vremena.

Sve se prikupljene informacije i dojmovi pomno analiziraju. Treba sagledati dobre i loše strane, a lako mogu zamisliti najbolje i najgore ishode. Jarac je osobito sklon zabrinutosti jer bolje od ostalih uočava moguće opasnosti. Djevica se može izgubiti u detaljima i kriticizmu, a Bik je posebno osjetljiv na sve što bi moglo zaprijetiti sigurnosti. Analitičnost stvara dojam promišljenosti i opreza, katkad usporenosti. No to je potpuno površan dojam, jer se iza opreza krije moćan i dobro organiziran um. Zemljani će um lako isplanirati i sagledati svoju budućnost.

Rijetko ogovaraju i lažu

Metodičnim pristupom zemljani se znakovi odlično snalaze u svemu što pomaže savladavanju životne stvarnosti, osobito su dobri s brojevima. To naglašava organizacijske sposobnosti, pa će se zemljani um osjećati dobro baveći se administrativnim poslovima koji su smrtno dosadni vatri ili vodi.

U komunikaciji zemljani su znakovi skloni preciznom izražavanju i racionalnom korištenju riječi. Ne ubrajaju se u astrološke brbljavce, poput zračnih ili vatrenih znakova. Nema pretjerivanja, niti potrebe za prikrivanjem istine. Vrlo su rijetke situacije kad se zemljani znakovi upuštaju u ogovaranja ili laži, i to samo ako postoji stvarna prijetnja njihovu napredovanju ili sigurnosti. U komunikaciji vam neće upadati u riječ, mogu vas pozorno slušati i precizno odrediti u čemu je vaš problem.

Katkad ostavljaju dojam povučenosti i prilično su tihi, a kako bi unaprijedili komunikaciju, trebaju se opustiti i dopustiti si više spontanosti i veselja.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci