Kako duša prenosi poruke zračnim znakovima

‘Duša ima vlastite uši, da čuje stvari koje um ne razumije’ Rumi

Pripadnici zračnih znakova, Blizanci, Vaga i Vodenjak, imaju posebno naglašene mentalne energije, aktivan um, prirodno se oslanjaju na racionalnost, objektivan pristup, činjenice, drugim riječima – sve aktivnosti lijeve strane mozga. Znanje im često služi kao štit kojim se brane od osjećaja koji su kaotični i iracionalni. Osjećaju se sigurnije kad rade s nečim mjerljivim i dokazivim, s onim što um dobro razumije i može objasniti.

Zračni znakovi vrlo su komunikativni i znatiželjni, a odgonetavati jezik kojim govori duša za njih je uzbudljiv poduhvat kojem pristupaju s činjenične strane. Stoga će prvo učiti sve što se može o mogućnostima istraživanja svoje nutrine i duhovnog razvoja. Skupljat će knjiško znanje i teorije, istraživati različite tehnike, promišljati o simbolima.

Medij koji dobro razumiju su priče i mitovi bogati simbolima i arhetipovima. Knjige, umjetnička djela, snovi ili tarot karte, životne priče ljudi kojima su okruženi načini su kojima razgovaraju s vlastitom dušom. Poruku duše prepoznat će u naizgled slučajnom ponavljanju riječi ili brojeva. Kad, primjerice, u istom danu od nekoliko različitih osoba ili u nekoliko različitih situacija čuju da se spominje isti pojam – u njima će uzdrhtati znatiželja da razotkriju značenje takvih poruka.

Riječi su vrlo važne svim pripadnicima zračnih znakova pa će spontanim zapisivanjem misli, tumačenjem snova, pisanjem dnevnika, poezije ili priča otvoriti vrata porukama koje će im duša prenijeti. Pravi će proboj napraviti tek onda kad shvate da sva njihova znanja, sve tehnike koje poznaju i komunikacijske vještine nisu dovoljni.

Trebaju se prepustiti iskustvu, pustiti uvjerenja i teorije koje su stekli učenjem da bi se otvorili začudnosti života. Tek tada će progovoriti istinskim jezikom duše.

Kako duša prenosi poruke vatrenim znakovima

Kako duša prenosi poruke zemljanim znakovima

Kako duša prenosi poruke vodenim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci