Kako duša prenosi poruke zemljanim znakovima

‘Sa željom da upoznaš vlastitu dušu prestat će sve ostale želje’ Rumi

Pripadnici zemljanih znakova, Bik, Djevica i Jarac, oslanjaju se na ono što vide i čuju, što mogu opipati, na stvarni svijet koji mogu doživjeti svojim osjetilima. Stabilni i praktični, odlični promatrači života oko sebe, svjesni su da život ima i onu nevidljivu, ali ništa manje stvarnu stranu. Prepoznavanjem promjena koje opažaju u prirodi i tijelu, u cikličkom ritmu života, razvijaju poštovanje prema tajnama postojanja.

Poruke duše prepoznaju u ljepotama prirode i svim njenim bićima; životinjama, stablima, cvijeću. Pojava koja je vrlo znakovita i razumljiva zemljanim znakovima je sinkronicitet – niz događaja koji se čine neobičnima i nepovezanima, a vode k nekom posebnom rezultatu. Sinkronicitet obuhvaća trenutke znakovite podudarnosti u kojoj se usklađuju vanjski događaji s našim unutrašnjim svijetom. To je dobar način na koji nam duša poručuje da se nalazimo na pravom putu jer se sve naizgled odvija lagano i bez svjesnog napora.

Suvremena je znanost potvrdila da je sve energija. Naše misli i želje su energija, naše tijelo i naša duša su energije koje vibriraju na različitim frekvencijama. Sinkronicitet je poklapanje vibracija naših misli i duše s vanjskim događajem – a ovakav način promišljanja je nešto što pripadnici zemljanih znakova prihvaćaju bez zadrške.

Sa svojom dušom razgovaraju i ritualima. Rituali mogu biti naizgled vrlo jednostavni, poput njegovanja cvijeća u vazi ili začinskoga bilja na prozoru. To može biti svakodnevno vježbanje ili šetnje u prirodi, zahvalnost na hrani ili topla kupka. Simboličnim obilježavanjem važnih datuma i događaja u svom životu odaju počast duši i primaju njene poruke. Izazov im je da se hrabrije prepuste onom nevidljivome i neopipljivome, da obogate rječnik jezika duše iskustvima meditacije, vizualizacije i molitve te ih učine svojim svakodnevnim ritualima.

Kako duša prenosi poruke zračnim znakovima

Kako duša prenosi poruke vatrenim znakovima

Kako duša prenosi poruke vodenim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci