Kako duša prenosi poruke vodenim znakovima

‘Nemoj se osjećati usamljeno, u tebi je cijeli svemir’ Rumi

Pripadnici vodenih znakova, Rak, Škorpion i Ribe, dobro su ugođeni na sve što dolazi iz njihove nutrine. S lakoćom primaju poruke duše; za to im nisu potrebne riječi. U prave se razgovore s dušom upuštaju pomoću kreativne vizualizacije ili maštanja. Potreba da nekako izraze ono što su doživjeli i osjetili, bilo bojom, slikom, zvukom, pokretom tijela, izvor je kreativnosti vodenih znakova.

Meditacija je za njih posve prirodan proces – ući u unutrašnji prostor mira, prostranosti i bezuvjetne ljubavi znači ući u prostor vlastite duše. Pripadnici vodenih znakova najviše se boje osjećaja nevoljenosti i samoće, a kad u meditaciji ili kreativnoj vizualizaciji osjete povezanost s vlastitom dušom, steći će stalni oslonac unutrašnje snage, ljepote, ljubavi i nevinosti. Još jedan njihov jedinstveni talent za komunikaciju s dušom je intuicija.

Taj im neobjašnjivi unutrašnji osjećaj govori što u nekoj situaciji treba napraviti, a što ne. Daje im pouzdanu informaciju o ljudima koje susreću, tko je dobronamjeran i iskren, a koga bi trebalo izbjegavati. Poseban način razgovora s dušom kojem su skloni vodeni znakovi je molitva, bez obzira na to je li riječ o nekoj formalnoj molitvi ili onoj izraženoj vlastitim riječima. Pripadnici vodenih znakova trebaju svakodnevno odvojiti nešto vremena kako bi se osamili, izolirali od vanjskoga svijeta i u miru razgovarali sa svojom dušom.

I dok jezik duše razumiju bez teškoća, izazov im je djelovati u vanjskome svijetu, uklopiti sve mudrosti i smjer kojim duša želi ići u svijet logike i činjenica, neumoljivih zahtjeva svakodnevnog života. Trebaju pronaći konstruktivan način koji ih neće učiniti sramežljivim, nepraktičnim ili preosjetljivim sanjarima, nego mudrim i kreativnim osobama koje, sigurne u sebe, djeluju vođene suosjećanjem i ljubavlju.

Kako duša prenosi poruke zračnim znakovima

Kako duša prenosi poruke vatrenim znakovima

Kako duša prenosi poruke zemljanim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci