Kako duša prenosi poruke vatrenim znakovima

‘Jedino je važno koliko ćeš brzo NAPRAVITI ono što tvoja duša traži od tebe’ Rumi

Pripadnici vatrenih znakova, Ovan, Lav i Strijelac, vjeruju da svatko ima poseban životni zadatak, posebnu svrhu. Cijeli je život potraga i ispunjavanje tog posebnog zadatka, proces u kojem istovremeno kreativno ostvaruju sebe! Vatreni znakovi su duhovni tragači. Pronaći će poruke duše posvuda i kad god to požele. Osjećaju svoju dušu kao vatru u srcu, strast za životom, kao nemir koji ih pokreće, kao unutrašnju svjetlost koja blista u njihovim očima i odzvanja u njihovim riječima. Vizionari koji vide svijet kakav bi mogao biti i budućnost kojoj teže, dopuštaju snovima da ih nadahnjuju i pokazuju im put.

Vrlo često važne poruke duše pronalaze u mitovima i pričama o junacima i junakinjama. U njima prepoznaju svoj vlastiti put, prepreke, izazove i hrabrost koja im je potrebna da ih dovede do sretnog završetka. Tehnikama kreativne vizualizacije razgovaraju s dušom da bi još bolje napisali svoju posebnu životnu priču. Igra je važan dio njihovog života jer, uz bezbrižnost, spontanost, nadmetanje i veselje koje ona donosi, njihova duša progovara snažnim glasom.

A u igru mogu pretvoriti sve – vizualizaciju i meditaciju, simbole i rituale. Duboko vjeruju da se ništa ne događa slučajno, kako je sve povezano, pa će u svim, običnim i neobičnim događajima pronaći dublje značenje. Oduševljava ih sinkronicitet, a poput vodenih znakova i oni imaju razvijenu intuiciju. Izazov za vatrene znakove jest da ne pretjeraju u svom oduševljenju i ne pobrkaju važnost ega s cjelovitošću svog bića.

Zahvalnost na porukama duše, velikodušnost prema drugima i skromnost kojom prepoznaju svoje vrijednosti, ali ih ne preuveličavaju, trebaju povezati sa stvarnošću. Mudrost duše, kad je prihvate, odredit će pravu mjeru ispunjenoga života.

Kako duša prenosi poruke zračnim znakovima

Kako duša prenosi poruke zemljanim znakovima

Kako duša prenosi poruke vodenim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci