Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zračne znakove

Pripadnici zračnih znakova, Blizanci, Vaga i Vodenjak u sljedeće dvije i pol godine, koliko Saturn boravi u Strijelcu, prihvaćaju nova pravila u društvenim odnosima

Učenje o drugima

Zračni znakovi imaju prirođeni interes za druge, društvenu spretnost i želju za znanjem. Saturn će na pozitivan način, bez previše izazova i stresa, preoblikovati i učvrstiti sve društvene odnose. Jača ambicija za društvenim uspjehom. Žele se dokazati svojim znanjem, a mreža društvene podrške u tome im može pomoći. Brak, partnerski odnosi svih vrsta, način komunikacije i prijateljstva mijenjaju se kroz izazove i odgovornost.

→S najvećim izazovima susreću se Blizanci koji imaju zadatak pročistiti i ponovo oblikovati svoju ljubavnu vezu, brak ili neki drugi partnerski odnos. Mogu naučiti kako s više povjerenja, koncentracije i pažnje produbiti odnos. Mnogi od njih bit će napokon spremni na odgovornost koju donosi brak ili će možda okončati stare veze koje nemaju budućnost.

Vodenjak preispituje prijateljstva i pripadnost raznim grupama, udrugama, pokretima. Vrijeme je da prepozna nove ideje i nove ideale, osobito u području humanitarnih aktivnosti i tehnologije. Mora naučiti kako pronaći ostvarive ciljeve za svoj inovativni način razmišljanja.

Vaga mijenja pravila u načinu vlastitog izražavanja. Spremna je okušati se u podučavanju, pisanju, učenju i stjecanju novih vještina koje pomažu u poslu. To može značiti doslovni povratak u školu. Mijenjaju se odnosi s braćom i sestrama koji mogu donijeti veći osjećaj sigurnosti.

Saturn u Strijelcu: Novi svjetonazor dolazi

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zemljane znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vodene znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vatrene znakove

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci