Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zemljane znakove

Pripadnici zemljanih znakova, Bik, Djevica i Jarac trebaju raditi u području vlastite intime, osjećaja i obiteljskih odnosa u sljedeće dvije i pol godine, koliko Saturn boravi u znaku Škorpiona

Učenje o osjećajima

Zemljani znakovi nemaju problema s radom i odgovornošću, ali su često suzdržani u pokazivanju osjećaja koje ponekad pretjerano kontroliraju. Raditi s osjećajima nije lako i znači razdoblje introspekcije, povlačenja u sebe. To je mirno razdoblje u kojem se u vanjskom svijetu ne događa puno, ali se na nov način oblikuje njihov unutrašnji krajolik. Prilika je ovo da se iscijele radom na sebi, da izraze i upoznaju potisnute osjećaje i oslobode u sebi nove osjećajne i stvaralačke potencijale.

Djevica će biti izložena pritiscima i izazovima u obiteljskom okruženju. Odgovornost prema roditeljima, poslovi s nekretninama koji će zahtijevati strpljivost i više truda, ravnoteža između privatnog i poslovnog života oduzimat će joj puno snage. Treba pronaći vremena za sebe i „probavljanje“ osjećaja.

Jarac može završiti mnoge stvari koje ga vežu uz prošlost. Bolne teme iz prošlosti mogu se na nježan način pustiti i zacijeliti. Oprostite se s navikama i ljudima koje ste prerasli, no najvažnije od svega je otvoriti se duhovnosti i dubokim unutrašnjim izvorima vjere i ljubavi.

Bik istražuje svoju nutrinu zajedno sa svim kompliciranim i ponekad neželjenim osjećajima. Najveći izazov je prihvatiti sebe u potpunosti. Nije lako pustiti kontrolu, ali sa Saturnom će naučiti bez straha skinuti masku i biti onakav kakav jest.

Saturn u Strijelcu: Novi svjetonazor dolazi

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vodene znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zračne znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vatrene znakove

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci