Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vatrene znakove

Pripadnici vatrenih znakova, Ovan, Lav i Strijelac u sljedeće će dvije i pol godine, koliko Saturn boravi u znaku Strijelca, raditi i učiti najviše o sebi...

Učenje o sebi    

Vatreni znakovi preispitivat će vlastitu spremnost da prihvate odgovornost, propitkivati vlastita uvjerenja i na nov način definirati sami sebe. Učenje i duhovni razvoj koji učvršćuje vlastitu osobnost i razumijevanje svijeta postaju važne teme u iduće dvije godine. Vatreni znakovi vrlo su samosvjesni, dinamični, ponosni i slobodoljubivi. Saturn će smiriti njihovu pokretljivost, ali će im pomoći da učvrste svoje stavove. Vjerojatno će se uozbiljiti i prepoznati da svoje vizije i svoju zaigranost mogu ostvariti na konkretan način. Odgovorniji su u učenju i stvaranju.

Strijelac osjeća da ga pritišću obaveze, nedostaje mu slobode. Okolnosti života preispituju njegovu ozbiljnost i odgovornost. Mnogo toga što ga je određivalo u prošlosti treba završiti i pustiti. Ovo je razdoblje početka nove životne faze, kad osobnost dobiva nove oblike i zrelost.

Ovan ima bezbolno razdoblje produktivnog učenja. S pojačanim interesom za duhovnost i putovanja uči o sebi i stječe nova uvjerenja koja ga osnažuju iznutra. Njegova predvodnička narav i želja da podijeli svoje nove spoznaje mogu ga potaknuti da podučava druge duhovnim istinama.

Lav ozbiljnije pristupa svom stvaralačkom radu. Svoj umjetnički talent može pretvoriti u profesiju. Odgovorniji je u odgoju djece, spreman na ozbiljnu vezu. Naučit će nešto više o zreloj ljubavi, još bolje razviti sposobnost davanja.

Saturn u Strijelcu: Novi svjetonazor dolazi

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zemljane znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vodene znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zračne znakove

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci