Kakav smisao za humor ima vaš horoskopski znak

Netko ima više smisla za humor, a netko manje, no svatko od nas pristupa mu na specifičan način. Provjerite kako se snalazite u šaljivoj interpretaciji života

Vodeni znakovi (Rak, Ribe, Škorpija)

Odlični su u ismijavanju životnih razočarenja, apsurda i nevjerojatnih situacija. Njihov humor je maštovit, ali uvijek paze da ne povrijede tuđe osjećaje. Najviše se vole šaliti na vlastiti račun.

Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac)

Predmet njihovih šala često su fizičke nesavršenosti svijeta. Pravi su stručnjaci za ironiju i crni humor. Kroz humor nas podsjećaju na našu fizičku prirodu i prolaznost. Njihove šale su jedinstvene i ciljane.

Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac)

Djetinjasti su u svojim šalama pa su im najsmješnije neslane šale, podvale i svakojake vragolije. Humor je njihove način da se istaknu i zadive druge. Vole jednostavnu vrstu humora, bez velikih apstrakcija. Lako se dogodi da prekorače granicu dobrog ukusa jer su ponekad previše direktni.

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Vrlo su brzi u dosjetkama i vješti u zabavljanju društva. Vole se šaliti na tuđi račun, ali to dobro znaju zapakirati tako da nitko ne bude povrijeđen. Humor im je pomalo apstraktan i često su teme njihovih pošalica značajna društvena događanja.

Izvor: lovesensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci