Kakav je Tigar, a kakva Svinja: Osnovne karakteristike znakova kineskog horoskopa

Doznajte osnovne karakteristike vašeg (i ne samo vašeg!) znaka u kineskom horoskopu

Ako ne znajte koji ste znak u kineskom horoskopu, pronađite ga ovdje

Štakor - Uvijek u pokretu. Voli izlaziti i voli se družiti. Puno putuje. Traži dinamiku i avanturu da izbjegne dosadu. Šarmantan je i ambiciozan, drzak i nametljiv, ali voli fair play. 


Bivol - Ima tradicionalan pristup životu. Važna mu je stabilna obitelj i vjeran je partneru. Cijeni materijalne stvari i voli posao koji je odgovoran i zahtjevan. Pouzdan je i odlučan.

Tigar - Karizmatičan, neovisan, hrabar i dinamičan. Zauzima se za ideale. Darežljiv je, voli društvo i prijatelje. Ne podnosi autoritet, buntovnik je sklon impulzivnim odlukama.

Zec - Ljubazan, profinjen i diskretan. Voli harmoniju. Omiljen je u društvu, inteligentan i intuitivan. Izbjegava svađu. Osjetljiv je i sumnjičav, neodlučan i sklon promjeni raspoloženja.

Zmaj - Zanimljiv, karizmatičan, odlučan, samouvjeren, dobar vođa. Preuzima inicijativu. Idealist, želi postići potpunost u svemu. Može biti pun sebe, arogantan i bez strpljenja.

Zmija - Voli razmišljati i rođeni je filozof. Otmjena je u ponašanju, a u odlukama brza i sigurna. Drska je i uspješna u biznisu. Uživa u životu i gomila novac. Sklona je pretjerivanju.

Konj - Radišan, veseo, omiljen i društven. Voli putovati i brzo nađe prijatelje. Voli otkrivati nove stvari i upoznavati ljude, no sam je sebi na prvom mjestu i ne razmišlja o drugima.

Koza - Romantična je i nježna. Ima smisao za umjetnost, eleganciju i modu. Suosjećajna je i strpljivog karaktera. Traži sigurnost i ljubav. Preosjetljiva je i sklona pretjeranoj brizi.

Majmun - Pun energije, mašte i ideja. Pametan je, kreativan i prilagodljiv. Uvijek je u središtu pozornosti. Sklon je ljubomori. Brzo se zaljubi, ali jednako brzo može izgubiti interes.

Pijetao - Inteligentan i iskren, ali često prigovara. Ima izvrsno pamćenje. Izgled mu puno znači. Voli biti primijećen i voli kad mu se dive. Gostoljubiv domaćin. Ispunjava obećanja.

Pas - Iskren, odan i lojalan. Ima urođen smisao za pravdu. Drag je i topao. Dobar slušatelj i dobar u prosuđivanju. Zaveden emocijama, nerijetko je nesretan u ljubavi.

Svinja - Otvorena, tolerantna i jednostavna. Izbjegava nesuglasice. Uvijek vjeruje u dobro, rado pomaže i služi drugima. Zbog naivnosti često biva prevarena.

Aleksandra Dorann

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci