Kakav je ratnik Mars u zemljanim znakovima?

Mars u Biku, Djevici ili Jarcu sugerira dobru povezanost s vlastitom fizičko-instinktivnom naravi...

Razumijete svoje nagone i potrebe tijela, poput gladi, žeđi, fizičke ugode, seksualnosti, a ugađanje potrebama tijela obnavlja vašu vitalnost. Nagone i želje treba zadovoljiti bez velike strke oko toga.

Zemljani Mars neće krenuti u svoje bitke dok ne bude siguran što točno želi i kako će to ostvariti. Ima odlične organizacijske sposobnosti. Priprema se polako i temeljito, no kad jednom krene prema cilju, bit će uporan, nepopustljiv i spreman na dugotrajnu bitku. Ne rasipa energiju ondje gdje nije potrebno.

Oboružat će se najboljom vrstom oružja: znanjem, vještinama, opremom, suradnicima, svime što štedi njegovu energiju i učinkovitije vodi cilju.

Marsa u Biku zamislite kao umjetnika ili ljubavnika koji se najradije bori za ljepotu, ljubav i materijalnu sigurnost. Marsa u Djevici zamislite kao specijalista u svom području rada koji teži poboljšati stvarnost, bilo da je obrtnik ili liječnik. Marsa u Jarcu vizualizirajte kao zaštitnika svoje obitelji ili tvrtke, poslovnjaka koji se spretno bori s administracijom.

Mars u natalnoj karti - povjerenje u vlastite snage

Mars u vatrenim znakovima

Mars u vodenim znakovima

Mars u zračnim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci