Jyotish tjedna prognoza od 12. do 19. 12. 2016.

Tjedan obilježavaju dva tranzita koji utječu na posao, odnose, ali i duhovni rast...

Ovaj će tjedan obilježiti dva tranzita. Prvi je ulazak Marsa u Vodenjaka, što oslabljuje njegovo djelovanje budući da se najbolje osjeća u Jarcu, a drugi je ulazak Sunca u Strijelca, što će mu donijeti veću snagu. Za vikend je Sunce bilo u planetarnom ratu sa Saturnom i prema događajima u svijetu vidimo da je bilo jako loše. Srećom, malo pomalo odmiče se od Saturna i u petak ulazi u Strijelca.

Mars u Vodenjaku donosi jaku analitičnost i želju za neovisnošću. Budući da jyotish ima i sazviježđa, Mars se nalazi u svojem sazviježđu, što ovaj tjedan donosi jako dobar aspekt za poslovni napredak. No, taj aspekt može donijeti svađe u ljubavnim odnosima jer sazviježđe u kojem se nalazi nije dobro za odnose. Na podsvjesnoj se razini veći naglasak stavlja na uspjeh, što se onda reflektira kao osjećaj zapostavljenosti koji izaziva svađu.

Što će prosinac više odmicati, ove impulzivne reakcije bit će jače jer će se Mars približavati južnom čvoru, što donosi impulzivnost. Sunce, s druge strane, donosi optimizam, idealizam i snagu u djelovanju, pogotovo u realizaciji ideja koje želite ostvariti. Ovaj aspekt je dobar i za duhovni rast i traženje korijena problema.

U ljubavnom aspektu sigurnost je na prvom mjestu, a s položajem Marsa pitanje sigurnosti može donijeti i nezadovoljstvo. Po snazi, za odnose su najbolji petak i subota. Možemo zaključiti da je ovo dobar poslovni tjedan koji će pred kraj biti još i bolji, ali generalno slabiji za odnose. 

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci