Izračunajte svoj osobni broj za 2021. godinu i doznajte kako najbolje iskoristiti svoj potencijal

Kao peta godina u numerologiji, 2021. nas podsjeća na naš kreativni potencijal. Podsjeća nas da povezivanjem s vlastitim eteričnim poljem i usklađivanjem svojih misli, riječi i djela možemo iskoristiti svoj potencijal da svjesno stvaramo, ne samo za sebe, već i za čitav Svemir

Godina za donošenje odluka

2021. godina je u numerologiji broj 5. Broj 5 predstavlja kreativnost, avanturu i pronalaženje novih načina za postizanje stvari. Sadrži nadahnutu, inovativnu vibraciju koja će nas voditi da pronađemo svoju slobodu.

Broj 5 godina ujedno je godina za donošenje odluka. Došli smo do polovice točke u numerološkom ciklusu od 0 do 9 i upravo u ovoj fazi možemo početi osjećati veću jasnoću i razumijevanje u kojem bismo smjeru željeli krenuti.

Broj 5 također predstavlja 5 elemenata - zemlju, zrak, vatru, vodu i eter. Eter je element koji spaja sve ostale elemente. Predstavlja suptilnu energetsku bit svih stvari ili eterično polje koje okružuje sve i svakoga.

U sanskrtu je eter Akasha i povezan je s akašičkim zapisima. Akašički zapisi smatraju se zapisom svake vibracije, riječi, misli ili radnje koja se odvija u našem Svemiru.

Sve što se događa u eterima, bilo suptilno ili odvažno, zabilježeno je u "akašičkim zapisima" i stvara tkivo stvarnosti u kojoj svi živimo. Svi smo sukreatori i svatko od nas pridonosi ovom svijetu koji živimo kroz našu vlastitu osobnu akašu.

Kao peta godina, 2021. podsjeća nas na naš kreativni potencijal. Podsjeća nas da povezivanjem s vlastitim eteričnim poljem i usklađivanjem svojih misli, riječi i djela možemo iskoristiti svoj potencijal da svjesno stvaramo, ne samo za sebe, već i za čitav Svemir.

Pristup vlastitim akašičkim zapisima možda će također biti nešto za istražiti ove godine i može nas podsjetiti zašto je naša duša došla u ovo tijelo, prostor i vrijeme.

Iako svi doživljavamo vibraciju broja 5, svatko od nas ima svoj osobni broj godine za 2021. godinu. To se može izračunati pomoću donje formule:

Otkrijte svoj osobni broj godine za 2021

Zbrojite dan rođenja, mjesec rođenja i broj 5. Zatim, smanjite znamenke tako što ćete ih zbrajati dok ne dobijete jedan broj između 1-9.

Primjer za rođendan 29. prosinca: 12 +29 +5 (mjesec rođenja + dan rođenja + 5)= 46

Smanjite na jednoznamenkasti broj zbrajanjem znamenki (možda ćete to morati učiniti više puta) 4 + 6 = 10. Nastavite smanjivati na jednu znamenku 1 + 0 = 1; što znači da je 1 osobni broj godine za 2021. godinu

Značenje vašeg osobnog broja godine za 2021.

Broj 1

2021. za vas je početak novog poglavlja i predodređeno vam je da u vaš život unese obilje novih početaka. Ove ćete godine na neki način morati započeti s novim, bilo da se radi o novom stavu, preseljenju na novo mjesto, proširenju obitelji ili možda započinjanju novog posla ili veze.

Ovo je godina da u sve što radite unesete svježu inspiraciju i svoju iskru neovisnosti. Platno je prazno i možete ga oslikati u boje koje vas zovu! Znajte da ste moćan sukreator i imate potencijal iskoristiti ovu novu svježu energiju za resetiranje i usklađivanje svog života u novom smjeru.

Možda ćete biti pozvani da učinite nekoliko skokova vjere u tom procesu i da zaista savladate novu razinu inovacija. Ako su vam se vrata nedavno zatvorila, znajte da će se ove godine otvoriti novi prozori i vrata. Došlo je vrijeme za gledanje prema naprijed, a ne unatrag.

Broj 2

Ovo je godina da nastavite graditi i penjati se. Prošla godina mogla je donijeti mnogo novih početaka ili promjena, a sada se od vas traži da nastavite raditi na njegovanju i uzgoju svega što ste zasadili. Dok se brinete za vrt koji ste tako pažljivo posijali, možda ćete ustanoviti da vam 2021. godina donosi mentora, prijatelje, nastavnike ili čak partnera da vam pomogne da vaš vrt raste! Ne bojte se tražiti pomoć.

Ove godine trebat će vam podrška da biste postigli svoje ciljeve i prešli taj dodatni kilometar, zato budite otvoreni jer nikada ne znate koga ćete upoznati ili koju vam mudrost mogu dati. Učenje stvaranja pouzdanih i čvrstih partnerstava također će biti tema za vas ove godine, pa ako ste zatvoreni ili strogo čuvate svoje srce, možda 2021. godine nećete naći mjesta za zidove koje ste izgradili.

Broj 3

Ovo je godina za vas da govorite svoju istinu i radite na jačanju glasa. Imate mudrosti za podijeliti; imate priču za ispričati, a ovo je godina za vas da razmislite o načinima na koje je možete ponuditi svijetu. Ako ste ikada poželjeli pisati, govoriti ili na neki način podijeliti svoju mudrost, 2021. godina vjerojatno će vam donijeti neke mogućnosti. Izađite u svijet i znajte da je vaš glas ključan.

Ovo je također dobra godina da počnete razmišljati o stvaranju osjećaja zajedništva za sebe. Iako se vaš društveni život možda puno promijenio prošle godine, provjerite možete li pronaći nove načine za poticanje osjećaja zajedništva i povezanosti s onima oko vas.

Možda ćete biti u potrazi za grupama, klubovima, internetskim kolektivima ili čak volonterskim mogućnostima kojih možete biti dio. Osjećaj dijela veće cjeline može vam donijeti osjećaj zadovoljstva i ispunjenja 2021. godine.

Broj 4

Ovo je godina da se disciplinirate i organizirate. Dobro će vam ići kad uzemljite energiju i usredotočite se na to da ostanete ukorijenjeni u sadašnjoj situaciji. Stvaranje strukture i reda bit će vam važno i ove godine, pa ako to već ne činite, razmislite o ulaganju u dnevnik ili vođenju rasporeda iznad radnog stola. Pokušajte stvoriti rutinu koja djeluje nadahnjujuće i koja je dovoljno laka za vas.

Uz stvaranje neke strukture i stabilnosti u vašem svakodnevnom životu, vođeni ste i da radite na svojim unutarnjim osjećajima stabilnosti i sigurnosti. Osjećati se sigurno u sebe je poput velesile! I to je nešto na čemu ćete dobiti priliku raditi ove godine. Ako se u bilo kojem trenutku ove godine osjećate previše nesigurno ili ranjivo, vratite se u sadašnjost i pokušajte prizemljiti energiju.

Pogledajte možete li izraditi akcijski plan ili možda postaviti neke metodičke korake ili potaknuti procese razmišljanja. Ako zamislite kvadrat - četverostrani oblik, čvrst, praktičan, uravnotežen i utemeljen - to je ono čemu težite 2021. godine!

Broj 5

Imati osobni broj godine 5 u godini broja 5 ukazuje na sklad i protok! Ova godina donosi malo avanture, uzbuđenja i priliku da posadite sjeme namjere. Ovo je vaše vrijeme da uistinu krenete za onim što želite, samo pripazite da ono što želite i ono što slijedite bude u skladu s vašim istinskim ja i vašim višim pozivom.

Ako ste se osjećali zaglavljeno ili se želite povezati dublje sa svojom svrhom, 2021. može donijeti nadahnuće koje vam pomaže u tome. Možda ćete ove godine morati donijeti neke velike odluke, a postoji šansa da ćete biti pozvani otresti sve ono zbog čega se osjećate zaglavljeno, ali vjerujte da vaše srce zna put. Ne bojte se razmišljati izvan okvira i napraviti nekoliko skokova vjere ako vam ove godine naiđu na put.

Ovo se za vas smatra sretnom i prosperitetnom godinom i vremenom u kojem možete pronaći veći osjećaj osobne slobode. Zapamtite, već ste usklađeni s vibracijom ove godine, zato vjerujte procesu i uživajte u vožnji!

Broj 6

2021. godina je godina radikalnog samoprihvaćanja i čišćenja rana na ovom području. Zajedno s vašim putovanjem samoprihvaćanja, 2021. može također pružiti priliku da ublažite sve bolove u srcu i oslobodite sve nagomilane osjećaje koji su vam se učinili teškim ili opterećujućim. Postoji osjećaj da se bilo koja težina koju ste nosili konačno može osloboditi i pustiti.

Ove godine bit će vam važno obratiti pažnju na svoje cjelokupno zdravlje i bilo kakve mučne simptome koje vam tijelo možda šalje. Usporite, prilagodite se i budite dosljedni ako nešto nije u redu. Možda ćete također morati obratiti pažnju na prehranu ili stvoriti novu zdravu rutinu vježbanja. Također, imajte na umu da se previše forsirate kako biste udovoljili drugima ili ispunili nerealna očekivanja.

Shvatite da ste savršeni i dovoljni takvi kakvi jeste. Svi imamo nedostatke, svi imamo traume, i premda je sjajno raditi s njima i zaroniti dublje u njihovo razumijevanje, u određenom trenutku također jednostavno moramo voljeti, priznati i njegovati tko smo točno, svoje rane i sve ostalo.

Broj 7

"Svi koje sretnete samo su ogledalo" bit će vaša mantra za 2021. godinu. Više nego ikad shvatit ćete da su svi koje sretnete na svom životnom putu jednostavno ogledalo i odražavaju ono što se događa u vama.

Ono što vidite u drugima postoji u vama i na mnogo ćete različitih načina tijekom godine otkriti ovu istinu. To ne znači da ste odgovorni za postupke ili ponašanje drugih, ali svaka osoba koja vam se nađe na putu ima vas čemu naučiti ili vam pokazati. Ako vam se ove godine netko izazovan nađe na putu, koliko god to teško bilo, pogledajte možete li stvoriti prostor da tu osobu vidite kao učitelja, osvjetljujuću svjetlost reflektora na nečemu u vama što zaslužuje da se pogleda.

2021. je za vas također godina velikog duhovnog razvoja, no čini se da će se mnoge vaše lekcije naučiti razmjenom i iskustvima s drugima. Partnerstva se također mogu istaknuti za vas kako u poslu, tako i u osobnom životu. Možda se zateknete u udruživanju s nekim tko vam pomaže u daljnjoj karijeri ili u dubljoj posvećenosti nekome koga volite.

Broj 8

2021. donosi mnogo prilika za preobrazbu i buđenje. Pomislite na gusjenicu koja se pretvara u leptira, jer ovo je putovanje kojim ćete koračati kada je 8 vaš osobni broj godine. Možda otkrijete da neke stvari trebate pustiti ili da se stvari oko vas na neki način urušavaju, samo da bi se pretvorile u nešto veće i bolje. Iako transformacija može biti bolna, donosi ogromne nagrade koje se uvijek čine vrijednima putovanja.

Uz ovu nevjerojatnu transformirajuću energiju, imate i puno sreće što se tiče vaših financija. Ovo je sjajna godina za vas da razmislite o načinima kako maksimizirati svoje bogatstvo i prilagoditi se energiji obilja. Obilje vas okružuje sada i ako pametno postupate sa svojim novcem i naučite li stvoriti zdrav odnos s njim, vjerojatno ćete vidjeti ogromne nagrade.

Ova energija obilja također će vam pomoći da iskoristite snagu zahvalnosti. Osjećaj zahvalnosti za brojne blagoslove u vašem životu pomoći će vam voditi vas kroz godinu.

Broj 9

Ovo je velika godina završetka za vas. Završavate ciklus i pripremate se za ulazak u novo, ali prije nego što započnete taj novi početak, prvo morate proslaviti svoje putovanje i koliko ste daleko stigli.

Posljednjih 9 godina vašeg života bilo je izazovno, ali sada će se stvari riješiti i osjećat ćete se jačima dok se budete kretali kroz ovo posljednje poglavlje. Kao i u mnogim knjigama i filmovima, i posljednje je poglavlje sretno kada glavni lik napokon dobiva nagrade i napokon dobiva sve lekcije koje mu je život pripremio.

Ovo je vaša godina za sretan kraj i pobjedu protiv svih prepreka koje je život stavio pred vas. Stižete na vrh svoje planine, a pogled je zapanjujuć! Uživajte u ovoj godini kulminacije i završetka, zaslužili ste sve nagrade koje dobijete ove godine.

Pročitajte i:

Tantrička numerologija: Izračunajte svoju životnu svrhu

Numerologija - povoljni i nepovoljni brojevi

Brojevi kao putokazi na duhovnom putovanju

Izvor: foreverconscious.com

Tena Ožegić