Idealan odmor prema horoskopskom znaku

Kad napokon dočekamo dragocjeno slobodno vrijeme, katkad ne znamo što bismo prije, spavali, putovali, čitali, igrali se s djecom, plivali, gledali serije. Odmor za svakoga znači nešto drugo, a zvijezde nam daju poneku ideju kako odmor uskladiti sa svojom životnom energijom i temeljito odmoriti tijelo, um i osjećaje

Uskladimo odmor sa svojom životnom energijom

Ritam života daje nam malo prilika za temeljit odmor. Umor se nakuplja unatoč našoj brizi o sebi i svakodnevnim malim opuštajućim ritualima. Idealan odmor trebao bi obnoviti cjelokupnu energiju našeg bića koje ima svoje tjelesne, emotivne i duhovne potrebe. Njih će svatko od nas pokušati ispuniti drukčije. U nestrpljenju da nadoknadimo sve što smo propustili, početak odmora može donijeti još više stresa. S obzirom na brojne mogućnosti, nije se lako opustiti, a pravo je umijeće i odabrati odgovarajuću aktivnost.

Da bismo bolje razumjeli sebe i druge, podsjetili se da svakome treba drukčija obnavljajuća energija, pogledajmo što nam predlažu zvijezde. Otvorimo se novim mogućnostima, jer čak i ako odmor provodimo kod kuće, možemo ga začiniti posebnim sastojcima.

Vatreni znakovi - Ovan, Lav i Strijelac

Vaša je životna energija dinamična pa joj za dobar odmor treba dati sadržaje koji će rasplamsati unutarnji žar. To uključuje aktivan odmor: putovanja, sport, avanturu i ljubav.

Važni su vam pokret i tjelesna aktivnost, to je ono što vas odmara. Putovanje je idealan odabir. Što dalje, to bolje! To je prilika da iz drugoga kuta pogledate svoj život. Dobit ćete svježe ideje kako promijeniti ono što vam smeta.

Igre i sport potiču vašu maštu, donose uzbuđenje u kojem osjećate da život nije dosadna i obična svakodnevna rutina. Bez obzira na to igrate li Čovječe, ne ljuti se ili neku sportsku igru, želite pobijediti. Pobjede obnavljaju vaš osjećaj vlastite snage i važnosti, a ništa bolje od toga ne može napuniti vaše baterije. Volite podići razinu adrenalina, koji razbija nakupine stresa, pa ne zazirete od ekstremnih sportova. Vi se ubrajate među avanturiste koji rado provode robinzonski odmor na najzabačenijem otoku bez struje i vode u pokušaju da preživite u divljini.

Ključna je riječ vašega emotivnog odmora romantika. Ne čekajte da vas partner iznenadi. Krenite u akciju uz romantičnu večeru, zaigrajte igru zavođenja kako biste rasplamsali ljubavni žar. Kad osjetite da ste poželjni, a romantika rastopi vaše srce, osjetit ćete punoću života i pulsiranje strasti svog bića. To je pravi odmor!

Zračni znakovi - Blizanci, Vaga i Vodenjak

Vaš idealan odmor ima dinamičan predznak. Vi se odmarate u pokretu. Potrebni su vam vanjski podražaji, događaji, ljudi, druženja da biste obnovili svoju zaigranost i znatiželju. Dobra knjiga najjednostavniji je i najmirniji način odmora koji će istodobno potaknuti vašu maštu, zaposliti vaš um i odvesti ga iz zamorne svakodnevice u uzbudljive izmišljene svjetove.

odmorOdmara vas i gledanje propuštenih filmova i serija, no još ćete radije sjediti s prijateljima na dugim kavama, gurmanskim večerama, kazališnim predstavama, filmskim festivalima i koncertima. Možda se na prvi pogled čini neobičnim, no velika vas društvena okupljanja ne umaraju. Ona su poput injekcije veselja koje će vas opustiti i odmoriti. Putovanja su prilika za učenje koju ćete rado iskoristiti.

Tijelo odmarate fizičkim aktivnostima koje vam daju mogućnost da osvajate prostor oko sebe. Sigurno ste dobro opremljeni sportskom opremom, poput bicikla, koturaljki, daske za jedrenje, svega što se brzo kreće, a što možete pokrenuti snagom vlastitih mišića. Volite kolektivne sportove, jer je druženje čak i važnije od rezultata. Ipak, ne zaboravite na opuštanje. Meditacija će vas vratiti vašem središtu. U njoj možete otkriti neistražene svjetove koji nude više uzbuđenja, znanja i radosti nego što ste mogli zamisliti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci