Horoskop za vikend: Zaronite u dubine osjećaja

Kraj tjedna osobito je povoljan za bliske odnose i njihovo intenziviranje

Na kraju astrološki mirnog tjedna, obilježenog harmoničnim odnosom Jupitera i Saturna – pa uz mnogo toga što treba obaviti i popriličnu produktivnost dolaze i nagrade te osjećaj optimizma vezan uz posao – astrolog Terence Guardino najavljuje naglasak na osobnim zbivanjima.

U petak će Venera, planet odnosa koji teži harmoniji, biti u povoljnom položaju prema intenzivnom Plutonu. Stoga taj dan bilo kakav oblik društvenih interakcija može postati intenzivniji, dobiti na dubini, osobito intimne veze. Netko bi pod utjecajem ovog aspekta mogao ostati očaran nekom osobom, doživjeti ljubav na prvi pogled. Na drugoj razini, objašnjava T. Guardino, Pluton u vezi može donijeti opraštanje, dolaženje do biti bilo kakvog problema te shvaćanje nužnih promjena. Taj je dan dobar i za umjetnike jer su osjećaji produbljeni te je omogućeno istinsko povezivanje s izvorom inspiracije.

Subotu ne obilježavaju osobiti planetarni aspekti, no kako je Mjesec u Škorpionu, bit će izražena potreba za osamom, povlačenjem. Što god da radite, pod utjecajem Mjeseca u Škorpionu to ćete shvaćati vrlo ozbiljno. Ni u nedjelju nema znatnijih planetarnih kretanja. Mjesec mijenja znak i prelazi u Strijelca ne aspektirajući pritom nijedan planet. Općenito, pod njegovim utjecajem bit ćete vrlo prijateljski nastrojeni, druželjubivi, skloni pustolovinama i putovanjima ili njihovu planiranju. Usto, to je dobar dan i za sve vezano uz obrazovanje.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci