Horoskop za vikend: Dani strasti i entuzijazma

Vikend donosi mnogo energije koja nas potiče na akciju te mogućnost jasnog uvida i inspiraciju za njezino konstruktivno usmjeravanje

Mjesec u petak ulazi u Bika, a Venera u strastvenog Ovna

Mjesec ulazi u znak Bika u ranim satima petka, 3. veljače i donosi mnogo senzualnosti i tjelesnih užitaka. Taj dan obilježava i velika promjena: Venera, planet ljubavi, ljepote i kreativnosti, ulazi u Ovna.

Venera u Ovnu, objašnjava astrolog Gregory Scott, mnogo je čvršća i grublja te usredotočena na to da zadovolji svoje potrebe. I tome će biti sklona poprilično dugo jer će zbog retrogradnog kretanja, koje počinje u ožujku, ići nazad-naprijed kroz znakove te će Ovna dotaknuti i u lipnju. Osim intenziteta i strasti, Venera u Ovnu donosi i manju spremnost na kompromis, a veću mogućnost bijesa osjeti li da ne dobiva ono što želi te da stvari nisu po njezinome.

Orni da krenete u akciju

U subotu je Mjesec i dalje u Biku te u brojnim vezama s drugim planetima: u trigonu s Plutonom u Jarcu, u sekstilu s Chironom u Ribama, u quincunxu (150 stupnjeva) s Jupiterom u Vagi i Saturnom u Strijelcu. To daje mnogo energije za aktivnost, bavljenje sportom, nove projekte; osjećate se orni da krenete u akciju, puni ste entuzijazma.

Ta velika količina energije može i dodatno potpiriti strasti koje su ionako uzburkane zahvaljujući Mjesecu u Biku i Veneri u Ovnu. Sljedeći dan Mjesec ulazi u Blizance i više je usmjeren na informacije i ideje te njihovu razmjenu.

Uvidi i odgovori na važna pitanja

Nedjelju obilježava još jedna promjena: Jupiter, planet sretnih prilika i rasta, kreće retrogradno i tom će hodu unatrag ostati otprilike četiri mjeseca. To je razdoblje, savjetuje britanski astrolog, povoljno za razmišljanje i reevaluaciju svojih uvjerenja, onoga što smatramo važnim i u što ulažemo svoju energiju, preispitivanje sebe je li ono što činimo konstruktivno.

I upravo u nedjelju, uz pomoć Mjeseca u Blizancima, možemo dobiti ideje i inspiraciju, jasan uvid i neke odgovore na ta važna pitanja.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci