Horoskop i seks: kako volite?

Dopustite da vas astrologija odvede na zabavno putovanje kroz potrebe tijela, kroz temelje vaše seksualne energije. Potražite svoj znak

Zavodnici: Lav i Vaga

Svjesni ste svojih sposobnosti, ali za potpuno zadovoljstvo potrebna vam je potvrda da i drugi razmišljaju poput vas, da vas cijene i misle da ste posebni. Zato razvijate specifičnu društvenu vještinu, šarm. Pozornost privlačite duhovitošću, uvijek pomalo zavodite da biste dobili ono što najviše želite - prihvaćanje. Pri izboru partnera ste izbirljivi, volite profinjenost i ekstravaganciju i veoma vam je važan izgled. Kada vam instinkti dopuste, upuštate se u dramatičnu igru zavođenja. Može vas obuzeti romantično raspoloženje, zato ćete teško odvojiti emocije od seksa. U seksu niste potpuno spontani jer pazite na partnerovu reakciju. Tek kada vas on ohrabri, možete se potpuno opustiti. Bez oklijevanja dajete najbolje od sebe, ali i puno očekujete zauzvrat.

Strijelac, Blizanci i Vodenjak ispunjavaju vaša očekivanja. Ovan neće uvijek ispuniti vaše visoke kriterije, ali vam odgovara njegova pozornost. Privlači vas Bikova senzualnost, ali ga nećete moći s lakoćom zavesti. S tajanstvenim Ribama, Rakom i Škorpionom pomalo ste nesigurni jer ne znate što zaista žele. Jarac nije dovoljno ekstravagantan za vas, ali vam odgovara posebnost Djevice.

Istraživači: Blizanac i Vodenjak

Um vam je uvijek malo ispred instinkta, volite se igrati idejom seksa i provocirati svojim pogledima na njega. Znatiželjan ste i zainteresiran istraživač seksualnosti. Volite raznolikost i maštovitost. Važna vam je predigra, pogotovo verbalni dio. Privlače vas veseli, spontani partneri koji vas razigrano provociraju, no kada dođe do prave akcije, često se uplašite. Dokle god je partner sposoban nasmijati vas i iznenaditi, spremni ste popustiti kočnice i prepustiti se čistom užitku. U seksu volite komunicirati riječima kako biste lakše prepoznali partnerova očekivanja. Ne očekujete izdržljivost jer ste brzi u svemu pa i u seksualnom zadovoljstvu. Volite nježnost, prije svega nježne riječi.

Očarani ste provokativnošću Ovna i Strijelca. Vaga i Lav mogu vas zavesti i upustit ćete se u avanturu s njima. Malo vas zbunjuje tajanstvenost Raka i Škorpiona, koji su vam baš zbog toga jako zanimljivi. Jarac i Djevica neće razumjeti vašu maštu, a s Ribama biste mogli doživjeti neslućena iskustva. Bikova sporost nije vam dovoljno provokativna, ali se od njega može mnoga toga naučiti.

Osvajači: Ovan i Strijelac

Odlikuje vas samopouzdanje i nemate dvojbi o svojim potrebama. Potrebe treba zadovoljiti i vi imate pravo na to! Ono što želite tražite prirodno i potpuno ste iskreni. Možete biti veoma maštoviti, romantični i umiljati, a vaša pronicljivost može uplašiti plah plijen. Privlače vas provokativni partneri i nije vam se teško potruditi u igri osvajanja. Nećete se razočarati naiđete li na otpor, naprotiv, može vas još više zagrijati. Seks je za vas sličan sportu - zabavan i kompetitivan. Osjećate da vam obnavlja energiju i potvrđuje osobnu moć. U seksu ste spontani i prirodni, želite jednostavna iskustva, bez nepotrebnih komplikacija, prevelikih osjećaja ili pretjerane ozbiljnosti. Potrebno vam je samo malo nježnosti. Uvijek vas privlače novi izazovi, zato se pravi seksualni osvajači.

Možete osvojiti Blizance i Lavove. Za Vage i Djevice ste pretjerano izravni. Bikovi i Škorpioni cijene vaš instinkt, ali ne vole vašu nestrpljivost. Jarca nećete razočarati. Ribama i Rakovima vaš je nastup malo pretjeran, zato će vas izbjegavati.

duhovnostUčinkoviti: Djevica i Jarac

Imate zdrav i otvoren odnos prema seksualnosti. Potrebe tijela za vas su jednostavne i prirodne. Treba ih zadovoljiti da biste se riješili napetosti i imali čvrsto uporište za životne obaveze. Zato je vaša spolnost duboka i snažna, s vrlo jakim zdravstvenim učinkom. Izravni ste, jednostavni i učinkoviti. Vrlo ste pouzdan partner, ne tražite različitost i jako ste diskretni. Međutim, dok Jarca privlače snažni ljubavnici s dozom autoriteta, Djevica želi ugađati i zadovoljavati partnerove želje. Tjelesni dodir veoma vam je važan, ne treba vam emocionalna drama, nego savršena usredotočenost na tjelesno iskustvo.

S Bikom i Škorpionom doživjet ćete jednostavno i duboko iskustvo. Cijenite obzirnost Raka i Riba, iako ste oprezni zbog njihove naklonjenosti pretjeranim emocijama. Odgovara vam izravnost Ovna i Strijelca i nećete lako odustati. Lav i Vaga neće vas inspirirati, kod njih je često previše zapleta i drame. Za Blizance i Vodenjake niste sigurni jesu li vrijedni truda jer vam se čini da su jači na riječima nego na djelima.

Osjećajni: Rak i Ribe

Vaša tajanstvenost djeluje zavodljivo. Ali meko srce koje pokušavate sačuvati od povreda ne pomaže vam kod seksualnih nagona. Rijetko se upuštate u veze koje nisu duboko emotivne. Gotovo nikada nećete odmah stupiti u odnos, strpljivo i ustrajno vas treba nagovarati, zavoditi i osvajati. Treba vam vremena da prevladate sramežljivost i partneru darujete povjerenje. Kada više nema prepreka, u potpunosti se prepuštate, spremni na igru, romantični i zavodljivi. Ne volite grubost i bojite se izravnosti. Nježni ste, pažljivi i oprezni, ali i pomalo konzervativni kada je riječ o seksu. U odnosu s partnerom kojem se predano posvećujete uvijek tražite zaštitu i utjehu.

Sviđa vam se pouzdanost Jarca, Djevice i Bika. Odlično se slažete sa Škorpionom. Ovna i Strijelca se pomalo bojite jer vam se čini da bi vas mogli povrijediti. Blizance, Vage i Vodenjake ne razumijete dobro i uznemirava vas njihova radoznalost. Ipak, volite odgovarati na njihova pitanja, želite da osjete što vam je potrebno. Čini vam se privlačna romantičnost Lavova, ali njihov način osvajanja djeluje vam previše nametljivo.

Senzualni: Bik i Škorpion

U seksu ste vrlo opušteni i zainteresirani. Zbog svoje senzualnosti, predanosti i intenzivnosti izvrstan ste ljubavnik. Tjelesni dodir vam je jako važan, nježnost je neizostavna. Želite uključiti sve osjećaje i seks je desert u kojem se lagano uživa. Ne bojite se slijediti svoje instinkte, ali ostajete diskretni i pomalo tajanstveni. Vaša mističnost i sposobnost potpunog prepuštanja teško se mogu nadići. Seks je za vas veoma duboko i intimno iskustvo. Vrlo lako ćete doživjeti duboko erotično iskustvo, kao spajanje duša. Više od različitosti cijenite iskustvo. Volite imati pouzdane i neustrašive partnere.

Ribe i Rakovi vam mogu pružiti duboko iskustvo, Jarčevi i Djevice su pouzdani partneri koji dobro razumiju vaše potrebe. Blizanci i Vodenjaci su za vaš ukus površni, no privlači vas njihova spremnost za istraživanje. Ovnovi i Strijelci vam se čine zanimljivi zbog neustrašivosti i otvorenosti prema seksu, ali su previše nestrpljivi. Otporni ste na zavodljive Vage i Lavove. Zabavlja vas mogućnost da preuzmete kontrolu i vi zavedete njih!Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci