Haniel - anđeo čuvar Bika i Vage

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskoga i pomažu nam razumjeti te poruke. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!

Haniel – božanska milost

Ako imate naglašen znak Bika ili Vage, vaš je anđeo Haniel. Odlikuje se blagom i zaštitničkom, ženskom energijom. Haniel je jedan od najnježnijih anđela. Uz njegovu pomoć razvijate tankoćutnost kojom ćete lakše osjetiti skrivene dimenzije života. Njegov je dar intuicija. Uči vas kako voljeti, prihvaćati druge, ophoditi se s poštovanjem prema svakom živom biću.

Obratite mu se za pomoć kad god se osjećate povrijeđeno, usamljeno ili ako ste postali nestrpljivi i grubi. Dat će vam unutarnju snagu da budete dobri i nježni, strpljivi i suosjećajni. Hanielova boja je zelena, pa ćete, prateći zeleno, lakše otkriti njegove poruke!

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci