Gabriel - anđeo glasnik koji čuva Raka

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskoga i pomažu nam razumjeti te poruke. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!

Gabriel – božanski glasnik

Rak ima posebnu vezu s arkanđelom Gabrielom. On simbolizira rođenje, obnavljanje, nadu i snaži stvaralačku energiju. Prenoseći vizije iz viših izvora, pomaže u rađanju svega novog. Posebno pomaže kad želite postati roditelji ili kad želite biti bolji roditelji. Izrazita je zaštitnička sila, pravi anđeo čuvar koji će vas zakriliti svojom majčinskom snagom i dati vam osjećaj sigurnosti.

Možete mu se obratiti kad se osjećate beznadno ili usamljeno. Ohrabrit će vas da se s drugima povezujete na razini duša. Kad imate neku važnu poruku koju želite prenijeti svijetu, pomoći će vam da pronađete prave riječi i pravi način da je prenesete. U svoje rituale kojima mu se obraćate uključite ljubičastu boju.

Arkanđeo Gabriel - glasnik i tumač vizija

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci