Božićni darovi prema horoskopskom znaku

Mnogo je onih koji vole reći da radije poklanjaju nego primaju darove. Darivanjem želimo pokazati da nam je stalo, želimo vidjeti sjaj u očima osobe koju nastojimo iznenaditi, želimo dati ljubav. To ipak nije lak zadatak, jer treba izabrati pravi dar. Astrološki podsjetnik na potrebe i želje pripadnika pojedinih znakova može vam dati poneku ideju!

Ovan

Ovan voli iznenađenja i veseli se darovima. Nestrpljiv da otkrije što je dobio, unaprijed će ispitivati i pokušati saznati što ste mu namijenili. Od njega morate dobro skrivati božićne darove. Spakirate li ih u više kutija, uspjet ćete ga iznenaditi. Predan sportu, Ovan voli sportsku opremu i odjeću ili ulaznice za važnu utakmicu. Ako nije izraziti sportaš, obožavat će kompjutorske igre, tehnološke inovacije u području audio i video opreme, mobitele.

Ovan voli pokazati svoju važnost, pa će biti sretan s ekskluzivnim modelom ručnog sata, kožnim remenom ili torbom. Ako imate poseban razlog za darivanje, zapamtite da su dijamanti stvoreni za Ovna! Dobro će proći fina kozmetika, poseban wellness tretman i seksi rublje, slobodno odaberite crvenu boju. Što god odabrali, neka to bude najnoviji proizvod na tržištu. Ovan u svemu voli biti prvi.

Bik

Bik je vrlo senzualno biće, istančanih i profinjenih osjetila. Voli da dar bude raskošan u pogledu zadovoljstva koje nudi i osjeta koje će probuditi, a skup može, ali ne mora biti. Jako se veseli čokoladnim bombonima ili pralinama punjenim finim kremama, kao i kutiji mirisne mješavine čaja. Među skromnijim darovima može se naći krema za tijelo, ulje za masažu ili kozmetički tretman.

Ako ga želite osvojiti, razmislite o odjevnim predmetima od finih tkanina, svilenoj marami koja miluje vrat, čipkastom rublju ili senzualnom parfemu. Boje koje odgovaraju Biku su sve nijanse smeđe, narančaste i zelene. Razveselit će ga kožnati novčanik ili veliki komadi kvalitetne bižuterije, nakit u svakom slučaju. S Bikom ne smijete škrtariti. Možda ćete mu pokloniti samo čokoladu, ali neka to bude posebna, fina i skupa čokolada. Bik će prepoznati kvalitetu.

horoBlizanci

Blizanci obožavaju iznenađenja. Vole dobiti više malih darova. Praktični su i pametni pa odaberite jedan koristan predmet i nešto veselo. Razveselit će ih sve što potiče znatiželju i što je novo. Dobar odabir je knjiga, ali najnovija uspješnica o kojoj svi pričaju, a ne klasični roman. Veselit će ih godišnja pretplata na omiljeni časopis, glazba i filmovi, puzzle ili društvena igra. Blizancima svakako trebate pokloniti dnevnik i rokovnik, da zapišu svoje misli i ne zaborave brojne aktivnosti.

Ne možete pogriješiti ni s mobitelom, kamerom ili laptopom. Razveselit će se duhovitim sitnicama, poput mudrih i veselih poruka koje mogu biti na magnetu za hladnjak, šalici ili majici. Možete im pokloniti i čudne predmete poput vintage kravate šašavog uzorka ili naočala neobičnih okvira koje ste pronašli čisteći tavan. Pokušajte ih iznenaditi i nasmijati.

Rak

Rak voli darove sentimentalne i duhovne vrijednosti. Voli dobiti nešto što je spominjao da želi. Nije važno iznenađenje, koliko je važno da zna da ste ga pažljivo slušali i vodili računa o njegovim željama. Poklonite mu ukrasni okvir za fotografiju ili napravite kolaž od fotografija vaših zajedničkih druženja. Raku možete darovati tople papuče, ukrasne predmete za stan, jastučiće i dekice, čajnik s cvjetićima i sobne biljke. Oduševljen je antikvitetima, srebrnim predmetima i starinskim nakitom.

Razveselit će ga i kuharica, CD s opuštajućom glazbom ili dan na bazenu i u sauni. Budući da osjećaj sigurnosti Rak često veže za hranu, nećete pogriješiti s finim slatkišima, posebno za njega nabavljenim maslinovim uljem ili nekom drugom delicijom. Raku pokažite da vam je stalo i da ste pažljivo birali dar. Nije mu važna vrijednost dara, već njegovo značenje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci