Biste li bili sretniji da živite negdje drugdje?

Mnogi od nas maštaju o putovanjima, zamišljaju da tamo negdje daleko postoji nešto što tražimo. Bismo li se zaista osjećali bolje da živimo negdje drugdje? Zašto neka mjesta silno želimo posjetiti? Astrologija ima nekoliko odgovora na to pitanje. Evo koja mjesta najviše privlače zemljane znakove

Zemljani znakovi

Zemljani znakovi pomno biraju svoje destinacije. Češće putuju iz poslovnih nego privatnih razloga. Vole si priuštiti udobna putovanja, nisu pretjerano skloni avanturističkim izazovima. Rado će zaposliti sva svoja osjetila upoznavajući odabranu destinaciju. Kušat će hranu, posjetiti slavne restorane, kupiti najskupocjeniji suvenir koji si mogu priuštiti. Uživat će i u glazbi lokalnog podneblja, u prirodi, u svemu što nudi svakodnevni život. Moglo bi se reći da žele osjetiti specifičan puls nekog mjesta, okus stvarnog života. Pripadnici zemljanih znakova posebno vole prirodu. Rado će, ako mogu, živjeti što bliže zemlji, okruženi prirodom, a puno će putovati i kako bi planinarili, hodali kroz prirodu, uživali u svijetu flore i faune.

Ozračje i energija Bika ocrtavaju se u Dublinu, Leipzigu, Mantovi, Saint Louisu, Palermu, Bologni. Od zemalja i područja tu su Irska, Nizozemska, Grčka, osobito Kreta i Rod, južni dio Rusije, Švicarska, Azerbajdžan, Južna Amerika. Biku pripadaju sve plodne površine od njiva i voćnjaka do cvjetnih livada.

Djevici pripadaju Pariz i Atena, Los Angeles, Amsterdam, Boston, Moskva, Bagdad, Heidelberg, Jeruzalem i Zagreb. Njezini su predjeli Aljaska, Grčka, europski dio Turske, Brazil, dijelovi Kalifornije, sjeverna Hrvatska, područje drevne Mezopotamije. Predjeli koji odražavaju energiju Djevice jesu žitna polja, tržnice, škole i sveučilišta.

Jarac vlada svim važnim administrativnim i poslovnim središtima poput Bruxellesa ili Washingtona. Tu su i New Delhi, Oxford, Ciudad de México. Pripisuje mu se pokroviteljstvo nad svim planinskim područjima, poput planinskog lanca Himalaje, te nad Indijom, Meksikom, Bugarskom i Albanijom, Bosnom i Makedonijom.

Koja mjesta privlače vodene znakove

Koja mjesta privlače vatrene znakove

Koja mjesta privlače zračne znakove

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci