Bik, Djevica i Jarac: Izvan građanskih konvencija

Stabilni i ukorijenjeni u materijalni svijet, pripadnici zemljanih znakova zakoračit će izvan prihvaćenih granica ponajprije u načinu korištenja svojih resursa, svladavanjem svakodnevice

Bik, Djevica i Jarac skloni su napustiti gradski život i živjeti na pustom imanju u skladu s prirodom. Odbacit će automobil i koristiti se biciklom, ugrađivati solarne panele na krovove svojih kuća, najmarljivije reciklirati i protestirati protiv svake vrste zagađenja. Kreativno će graditi „pametne kuće“, brinuti o održivom razvoju.

Pripadnike zemljanih znakova možemo smatrati čuvarima prirode, čuvarima Zemlje. Nutricionizam i prehrana kod njih su pitanje održivosti pa će se izuzetno brinuti o ekološkoj proizvodnji hrane, općenito o ekologiji. Svoju snagu crpe u stvarnosti, stvaranju hrane, ljepote, zdravlja, uređivanja svijeta oko sebe. Unosit će razne praktične inovacije u svakodnevicu koje olakšavaju rad i poboljšavaju zdravlje.

Svoju će neobičnost ponekad izražavati ukrašavanjem tijela. Vole tetovaže, vjeruju u vježbanje, rado se odijevaju u prirodne materijale. Lako će prihvatiti svoju neobičnu stranu jer im nije pretjerano stalo do mišljenja drugih.

Neobična strana Vodenjaka, Vage i Blizanaca

Po čemu su posebni Rak, Škorpion i Ribe?

Ovan, Lav i Strijelac: Neovisnost i sloboda iznad svega

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci