Astroprognoza za božićni vikend

Prognoza je optimistična...

Bez lukavstava i spletki, kaže Greg

Govoreći o blagdanskom vikendu, britanski astrolog Gregory Scott kaže da je petak dan na koji valja obratiti pozornost jer je to dan u kojem se najviše osjeća nedavni ulazak Marsa u znak Riba. Mjesec ulazi u Škorpiona te je u trigonu s Marsom u Ribama. Zbog te je veze to pravi dan za one koji planiraju smisliti kakav lukav plan ili se čak nekome na neki način osvetiti.

"Ne volim takvu energiju, osjećam da nas tajne čine bolesnima i da se ne trebamo služiti lukavstvima i spletkariti", kaže Gregory Scott. No dodaje kako je radeći na ovoj astrološkoj prognozi, razmišljao o tome da za sve postoji vrijeme i mjesto – pa i za takve stvari. One su u nekim slučajevima ipak nužne, a kao ilustraciju navodi Katie Holmes koja je u tajnosti planirala bijeg od sada bivšeg supruga Toma Cruisea kako bi sebe i svoju kćer izvukla iz strogo kontroliranog načina života.

Nemojte tu energiju iskoristiti da biste manipulirali drugima i da bi sve bilo po vašem, ali ako ste u teškoj situaciji, to je doista dobar dan da smislite kako da se iz nje izvučete.

Lijepa astrološka slika Badnjaka

Astrološka slika Badnjaka vrlo je lijepa: Saturn je u trigonu s Uranom, što vam daje sposobnost promišljanja o godini koja je na izmaku te omogućuje da se oslobodite svih obrazaca i načina ponašanja koji već dugo obilježavaju vaš život. Tako možete prihvatiti ono novo i radovati se boljoj budućnosti. Vizija života postaje vam puno dugoročnija.

Mnogim je ljudima 2016. bila vrlo teška pa s nadom očekuju novu godinu. Zbroj znamenki 2016. daje broj 9 – to je godina kraja jednog ciklusa, završetka, što je pokazala i smrt brojnih slavnih osoba, počevši od Davida Bowiea na samom početku godine. Mnoge su stvari došle do svog svršetka, dok neke nade nisu ostvarene.

Nova godina u znaku broja 1 - novog početka

Zbroj znamenki nove godine daje 1 – broj koji simbolizira novi početak, stoga je to i godina novih ideja, novih nada i snova, s pokretačkom energijom da se oni ostvare. Uspoređujući s astrološkim znakovima, 2016. su Ribe, a 2017. Ovan, kraj i početak Zodijaka. Badnjak izgleda doista dobro jer ćete moći sagledati širu sliku, dobro se slagati s drugima.

Jedini mogući problem bit će to što možda nećete htjeti pokazati što doista osjećate. No u sveopćem veselju to neće biti upadljivo, a katkad je čak i preporučljivo, primjerice kad se stjecajem okolnosti nađete u društvu osoba o kojima nemate lijepo mišljenje, a ne želite sebi i drugima pokvariti zabavu.

Božić će također biti lijep dan: Venera u Vodenjaku, društvenom znaku koji joj vrlo odgovara, povezuje se s Jupiterom u Vagi koji je usredotočen na odnose i veze s drugim ljudima. "Božić će uistinu biti dan ljubavi, radosti i sreće te dobrih veza s drugim ljudima, doista vrlo dobar dan", zaključuje Gregory Scott. 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci