Astrološki znaci koje povezuje snažna privlačnost

Pripadnici ovih horoskopskih znakova već pri prvom susretu osjećaju posebno jaku "kemiju", tvrdi astrologija. Pogledajte jeste li vi među njima

Kemija u odnosima među ljudima i ona kemija o kojoj smo učili u školi nisu iste stvari, pa ipak postoje neke sličnosti - dogode se u djeliću sekunde i vrlo su snažne. Moguće je "kliknuti" s nekim na više različitih razina odjednom, a niz tih "klikova" zajedno stvara kemijsku reakciju koja čini vašu povezanost s nekom osobom čarobnom. Naravno, ovisno o tome što je kome najvažnije u odnosu, definicije te "kemije" mogu se razlikovati.

Kakva vam je kemija s partnerom?

Ovi horoskopski znaci, prema onome što tvrde astrolozi, imaju najjaču "kemiju":

Ovan i Vodenjak
Kao zračni znak, Vodenjak obožava iskušavati nove stvari. Ovan voli znati da, kada se njih dvoje nađu zajedno, neće nedostajati avantura. Ovan može nazvati Vodenjaka u bilo koje doba i uvijek će s druge strane čuti "da!", bilo da predlaže novi restoran za večernji izlazak ili vikend putovanje u nepoznato.

Kada planiraju novu zajedničku avanturu, Ovan se divi Vodenjakovom poduzetnom stavu kojime pristupa životu. A Vodenjaku se sviđa Ovnova iskrenost i potpuna bezbrižnost o tome što drugi ljudi misle, dotle dok je on sretan. I naravno, njegova potreba za neovisnošću. Ova dva znaka vole biti u predanoj vezi, no također im je oboma bitan život izvan veze.

Bik i Rak
Bik ništa ne uzima zdravo za gotovo pa tako ni Raka u svom životu, koji mu pruža beskrajnu podršku i prihvaća ga takvog kakav jest. Jedna od najvažnijih stvari za Bika je znati da je u vezi željen, stoga mu je pažnja koju mu daje Rak izuzetno važna.

Pored toga, otvorena komunikacija koju inicira Rak, daje Biku priliku da se izrazi u sigurnom okruženju. Premda je Biku često teško reći što osjeća, Rak je izuzetno strpljiv s ljudima koje voli. Bik daje Raku osjećaj uzemljenja i podrške, čak i kada je život kaotičan i stresan.

Blizanac i Strijelac
Blizanac uvijek zaboravlja koliko je sretan što ima Strijelca u svom životu, sve dok ne iskrsne razgovor o potrebi da provedu neko vrijeme odvojeni, ili o slobodi. Tada shvati koliko Strijelac ima razumijevanja. Za ova dva znaka, neovisnost i osjećaj slobode su važniji no ijednom drugom znaku.

Njihova veza izgleda prpošno jer se ne daju uhvatiti u okvir "kako bi ljubavna veza trebala izgledati". Blizanac cijeni prostor koji mu Strijelac daje, kao i njegovu prilagodljivost trenutnim okolnostima. A Strijelac cijeni njihov odnos koji je više partnerski i prijateljski nego ljubavnički, kao i Blizančevu strast prema životu i svemu što je zabavno.

Lav i Jarac
Može se činiti kao da pripadaju različitim svjetovima, ali Lav i Jarac zapravo mogu biti sjajan par, s puno kemije među njima. Lav je rođeni vođa, a to što i Jarac može vladati, a ne slijediti, Lavu je beskrajno privlačno.

Lavu se sviđa što može Jarcu iznijeti svoje ideje i probleme i dobiti od njega dragocjen savjetu. Jarac se ne boji izazova, a to je kvaliteta kojoj Lav također teži. Jarcu se pak jako sviđa što ima partnera koji je odan svojim ciljevima i zarađivanju novca. Jedno drugo motiviraju na sve veće uspjehe. I naravno, Lavov životni entuzijazam daje priliku Jarcu koji često zanemari privatni život zbog poslovnog, priliku da se povremeno opusti.

Djevica i Škorpion
Zemljanom znaku Djevice povjerenje i lojalnost su izuzetno važni. A Škorpionu je, kao osobi koja uvijek traga za istinom i iskrenošću, cijeni potrebu Djevice da stvari održi u kontekstu realnosti. Djevica također cijeni Škorpionovu osjetljivost.

Škorpion ne pokazuje svoju ranjivost bilo kome, ali strpljivost Djevice uvjerava ga da može spustiti svoje obrane. Pored Djevice, Škorpion se osjeća uzemljeno i prihvaćeno. Kada život postane kaotičan i stresan, Škorpion u Djevici traži stabilnost.

Vaga i Ribe
Ako bi Vaga i Riba imali moto svoje veze, on bi bio "usmjeriti se na učenje kako voljeti i biti voljen". Među njima ima mnogo ljubavi, i mnogo toga za naučiti. Srećom, oboje prihvaćaju promjene i s lakoćom se prilagođavaju partnerovim potrebama a to im osigurava puno komunikacije i malo prepirki.

Vaga cijeni Ribe zbog njihovog poduzetnog duha, a Riba voli biti Vagin navijač jer zna kako je sjajno dobiti isto to od Vage. Ribi je potrebno nešto vremena da se otvori prema Vagi i obveže se na trajan odnos. Opušta se kada shvati da se Vaga može prilagoditi svakoj njenoj promjeni raspoloženja, te da zajedno mogu rasti i učiti u atmosferi prihvaćanja.

Vaga i Ribe dijele slične vrijednosti i vizije budućnosti, što ih ne čini samo dobrim parom, već i srodnim dušama.

Izvor: www.yourtango.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci