Astro za vikend: Novi počeci uz dobru zabavu

Dani vikenda iznimno su pozitivni – donose mnogo samopouzdanja. Aktivnosti i druželjubivosti te podupiru donošenje dobrih odluka i započinjanje novih poglavlja bilo koje vrste

Početak vikenda odličan je za – nove početke, najavljuje britanski astrolog Gregory Scott. U petak je Mjesec u Lavu u opoziciji sa Suncem i Merkurom u Vodenjaku, koji su pak u sekstilu s Venerom u Ovnu. To je sjajan dan za nove početke: nove veze, nove poslove, odlazak na razgovor za posao – bilo što "konkretno" što možete iznijeti na svjetlo dana i započeti. Bit ćete puni samopouzdanja i slatkorječivi, znati se prezentirati artikulirano i elokventno, svoje ideje ostvariti u praksi.

Suboti snažan pečat daje pun Mjesec u Lavu (u 1.33 h) te lunarna eklipsa. (Poslijepodne tog dana Mjesec prelazi u Djevicu, u kojoj je sjeverni Mjesečev čvor). Taj će vam puni Mjesec dati još više samopouzdanja, zabave, uživanja, uz značajan bonus – sposobnost donošenja vrlo dobrih odluka. Petak i subota vrlo su pozitivni dani, zaključuje astrolog.

U nedjelju je Mjesec u Djevici, u opoziciji je s Neptunom i Chironom u Ribama. "To je dobar dan za izlazak", savjetuje G. Scott, "ponovno, za povezivanje s drugim ljudima. To su ključne riječi za vikend: biti blizu drugih ljudi, ne izolirati se." Važna je i tjelesna aktivnost, bilo da je riječ o vježbanju, posjetu, putovanju. "To nije najbolji dan za introspekciju", ističe astrolog, "puno je bolje izaći u svijet, uživati, doživjeti nove stvari, zabaviti se."

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci