Astro: Vikend za romantiku i planiranje budućnosti

Osjećaji su intenzivirani i ovi su dani kao stvoreni za intimne trenutke, ali i planiranje budućnosti, kaže za ovaj vikend britanski astrolog Gregory Scott

Ljubav na višoj razini

U petak je Mjesec u Škorpionu i u kvadratu s Merkurom u Vodenjaku, a u kvadratu s Neptunom u Ribama. "To je krasan dan", kaže britanski astrolog Gregory Scott. Utjelovljuje ljubav na višoj, zrelijoj razini, uz strastvenost, emotivnost, inteligenciju, čak i planiranje zajedničke budućnosti.

Subota je dan kad Sunce izlazi iz Vodenjaka i ulazi u znak Riba, a Mjesec ulazi u Strijelca. "Kad Sunce uđe u Ribe, osjećaji postaju snažniji", kaže G. Scott. Mjesec u Ribama bavi se pitanjem "Što osjećam?", ali je i mnogo obazriviji i nesebičniji. Ovdje imamo konflikt, dodaje astrolog, jer su i Mars i Venera i dalje u Ovnu pa daju usredotočenost na sebe i egoizam, dok Sunce u Ribama želi to malo prikočiti.

Naglašeni osjećaji i ovisnosti?

Stoga se možete osjećati pomalo konfuzno i pitati se trebate li biti obazrivi ili nastojati prije svega zadovoljiti svoje potrebe. U vezi sa Suncem u Ribama je i upozorenje o potrebi za disciplinom kod osoba koje su sklone ovisnostima ili su u prošlosti imale problem s time, a osobito kod onih koje su na kakvom programu odvikavanja. Sunce u Ribama jako naglašava osjećaje, što je ljudima sklonima ovisnostima katkada teško podnijeti pa to može biti okidač za novu epizodu ovisničkog ponašanja.

Mjesec je u nedjelju i dalje u Strijelcu, a u kvadratu je sa Suncem u Ribama. "To je odličan dan za brainstorming ili sanjarenje o budućnosti", kaže astrolog. Također je dobar dan za kratko putovanje ili obavljanje rezervacije za budući odmor.    

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci