Astro: S kim imate najbolju seksualnu kemiju?

Kombinacija znakova koji imaju najbolju seksualnu kemiju sigurno će vas iznenaditi. Ti astrološki znakovi na prvi pogled nisu spojivi; nemaju gotovo ništa zajedničko. Nalaze se u elementima koji se ne razumiju ili ne podržavaju...

Začudit ćete i sebe i okolinu

Primjerice, zrak i voda ili vatra i zemlja imaju sasvim drugačiji način razmišljanja, drugačiji način djelovanja, drugačiji senzibilitet. Izvana gledano, začudit ćete i sebe i druge svojim odabirom partnera jer djelujete poput nespojivog para. Ipak, nevidljiva strujanja između vas toliko su intenzivna da nikakve razlike nisu važne.

U susretu s osobom koja je potpuno drugačija od vas često nastaju uzbuđenje, čuđenje, znatiželja, čežnja. Zagonetke, ono nepoznato i tajanstveno imaju posebnu privlačnu moć. Uz takvu osobu nikad niste sigurni što možete očekivati. Slutite iznenađenja, uzbuđenja, želite razotkrivati tajne.

Potraga za skrivenim i neistraženim djeluje poput moćnog afrodizijaka. Uz takvu osobu moguće je istraživati i proširivati svoju seksualnost te uroniti u duboku intimnost. Osjećate da veza ima dublju dimenziju koja nadilazi sve razumsko i logično.

Čvrsto ljepilo koje će držati vezu stabilnom

Čak i vrlo snažna, seksualna kemija ipak nije dovoljna na duge staze. Tajnovitost i začudnost održava vezu svježom i uzbudljivom u seksualnom smislu. Međutim, postoje velike razlike na kojima je potrebno svjesno raditi. Ako njegujete poštovanje prema razlikama, seksualna će kemija biti čvrsto ljepilo koje će držati vezu stabilnom.

Štoviše, ako vjerujete u karmu i ponovne susrete duša, u ovakvoj kombinaciji možete imati osjećaj da međusobno odrađujete neke stare karmičke dugove. Naučite uživati u razlikama i uzbuđenju koje one donose, a možda i u osjećaju da ste sreli svoju srodnu dušu.

Evo s kim imate najbolju seksualnu kemiju:


Ovan: Djevica i Škorpion           

Vaga: Ribe i Bik

Bik: Vaga i Strijelac               

Škorpion: Blizanci i Ovan

Blizanci: Škorpion i Jarac              

Strijelac: Bik i Rak

Rak: Strijelac i Vodenjak          

Jarac: Blizanci i Lav

Lav: Jarac i Ribe                    

Vodenjak: Rak i Djevica

Djevica: Ovan i Vodenjak              

Ribe: Lav i Vaga

Pročitajte i:

Koji znakovi imaju dobru kemiju?

Koji znakovi imaju umjerenu kemiju (i osnova im je prijateljstvo)?

Koji znakovi igraju toplo-hladno u odnosu?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci