Astro: Ovo je vikend za pamćenje!

Ovaj se vikend nipošto nemojte zabiti u kuću: druženja i izlasci obećavaju dobru zabavu i romantična uzbuđenja

Početak vikenda je čaroban, baš kao ovo doba godine: u petak Mjesec ulazi u znak Lava i bit će vatren, strastven, kreativan, a zbog aspekta s Neptunom u Ribama i maštovit i snovit. Stoga će taj dan biti pun optimizma, najavljuje astrolog Gregory Scott, a vi ćete osjećati želju da se na neki način pokažete, da budete pod svjetlima reflektora, u središtu pozornosti, da budete viđeni. Bit ćete puni samopouzdanja i pozitivnosti, osjećati se nesputano te željeti pokazati nešto u čemu ste dobri i to podijeliti s drugima.

U subotu će Mjesec i dalje biti u Lavu, a u opoziciji s Venerom u Vodenjaku te sekstilu s Jupiterom u Vagi. "Subota je sjajan dan za veze, osobito ljubavne", kaže Gregory. Splet ovih elemenata jača povezanost i omogućuje dobru komunikaciju, smijeh, uživanje u društvu i dobru zabavu. Bilo da ste u vezi, bilo da planirate izlazak i nadate se da ćete nekoga upoznati, svakako iskoristite sve ove dobre stvari koje donosi subota.

Kao i dani koji joj prethode, nedjelja je također vrlo pozitivna: Mjesec ulazi u znak Djevice, no još će biti u opoziciji s Marsom u Vodenjaku, stoga je i to odličan dan za izlazak ili planiranje da se nekamo ode jer ćete moći odlično sagledati praktične detalje, a usto se dobro zabaviti nakon što ih riješite.     

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci