Astro: Ovo je vikend za dobru zabavu

Ove subote nemojte propustiti priliku za sjajna druženja, zabavu i romantične doživljaje, kaže astrolog Gregory Scott

Prizemljeni petak

Petak, 10. ožujka dan je kad ćete se osjećati uzemljeno, najavljuje britanski astrolog Gregory Scott. Mjesec ulazi u znak Djevice te je u trigonu s Marsom, koji je dan prije ušao u Bika, a Merkur je u konjunkciji s Chironom u Ribama.

Taj je dan moguće i da ćete osjetiti entuzijazam da ispravite neke pogrešne stvari iz prošlosti koje vas još progone ili se zbog njih dan-danas osjećate povrijeđeni. "Mjesec u Djevici pomaže vam donijeti dobre odluke", kaže G. Scott, "dok će Merkur, a pogotovo Chiron u Ribama razjasniti koji su to aspekti iscjeljenja i što možete učiniti da stvari postanu bolje."

Subota - odlična za ljubav i romantiku

Mjesec je u subotu i dalje u Djevici, u quincunxu (150 stupnjeva) s Venerom u Ovnu te opoziciji s Neptunom u Ribama, dok je Sunce u Ribama u quincunxu s Jupiterom u Vagi. Sve to subotu čini odličnim danom za ljubav i romantiku, jednako za parove kao i za samce.

Imate li partnera, isplanirajte zajednički izlazak, a ako ste solo, svakako prisustvuje kakvom okupljanju i upoznajte nove ljude, savjetuje G. Scott. Čak i ako uopće niste zainteresirani za romantične veze, subota je sjajan dan za druženja i zabavu.

Pun Mjesec u nedjelju

Nedjelju obilježava pun Mjesec u Djevici. Mjesec će biti u kvadratu sa Saturnom u Strijelcu te trigonu s Plutonom u Jarcu. Dan je dobar kad je riječ o osjećaju osobne sigurnosti i praktičnosti. No zbog veze sa Saturnom, dvaput provjerite svoje ideje prije nego što ih krenete ostvarivati i dobro provjerite sve činjenice prije neke važne odluke, upozorava britanski astrolog.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci