Ako imate Mars u vodenim znakovima, borite se na poseban način

Mars u Raku, Škorpionu ili Ribama ima posebne načine djelovanja...

Voda će uvijek pronaći put prema cilju, premda taj put ne mora biti izravan. Kad potok naiđe na prepreku, postat će ponornica ili će promijeniti smjer kretanja. Ponekad će zaustavljena voda polako stvarati pritisak na prepreku dok je ne probije svom silinom. Ako imate vodenog Marsa, možda se čini da mijenjate ciljeve, ponekad čekate, ponekad odustajete.

No to je samo privid jer, vođeni nepogrešivom intuicijom, znate odabrati pravi trenutak za djelovanje. Na umu imate samo krajnji cilj, a način djelovanja odredit ćete putem, ovisno o situaciji. Ovaj vam skriveni ratnik pomaže da se dobro snađete u kaotičnim situacijama jer imate sposobnost prilagodbe i brze reakcije. Vodeni Mars svoje bitke određuje srcem i često se bori za plemenite ideale i nesebične ciljeve. U seksualnosti traži emotivnu povezanost. Fizička energija varira, a povezanost s tijelom je intuitivna.

Marsa u Raku zamislite kao brižnog obiteljskog čovjeka ili zaštitnika slabih. Mars u Škorpionu je istražitelj, detektiv, istraživač, dok je Mars u Ribama glazbenik, fotograf, pjesnik, glumac.

Mars u natalnoj karti - povjerenje u vlastite snage

Mars u vatrenim znakovima

Mars u zemljanim znakovima

Mars u zračnim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci