Ako imate Mars u vatrenim znakovima, ovako se borite u životu

Marsova energija odlično djeluje u nekom od vatrenih znakova: Ovnu, Lavu ili Strijelcu...

Svojstvo vatre je širenje, toplina i svjetlost, pa će ratnik u vama dobiti podršku za odlučno i samostalno djelovanje. Stoga biste mogli imati urođene predvodničke sposobnosti i snažno izražen natjecateljski duh. Želite istraživati, osvajati, uroniti duboko u najrazličitija životna iskustva.

Svoju vitalnost obnavljate svaki put kad postignete cilj, pobijedite u nekoj vrsti natjecanja, kad ste brži, bolji, uspješniji od drugih. Vaš unutarnji ratnik osjeća da mu je namijenjena posebna sudbina, ima velike ideale, romantičan je i plemenit, uvijek nestrpljiv. Ne miri se lako s porazom, no neće se obes­hrabriti i odustati od svojih ciljeva. Za vatrenog Marsa važna je tjelesna aktivnost, a seksualnost je strast koju razbuđuje izazov osvajanja.

Marsa u Ovnu možete zamisliti doslovno kao ratnika, vojnika, sportaša, zaigranog dječaka s igračkama. Mars u Lavu je dostojanstveni predvodnik, vladar, dok je Marsa u Strijelcu najlakše vizualizirati kao istraživača, putopisca, avanturista, tragača za smislom postojanja.

Mars u natalnoj karti - povjerenje u vlastite snage

Mars u zemljanim znakovima

Mars u vodenim znakovima

Mars u zračnim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci