7 osobnih planeta horoskopa - 7 koraka do sreće

Sedam osobnih planeta našeg horoskopa simboliziraju univerzalne životne mudrosti. Podsjećaju nas na to da u sebi nosimo golemu snagu, jedinstvene osobine i potencijal da ostvarimo život blagostanja i sreće. Evo koja su značenja Sunca, Mjeseca, Merkura, Venere, Marsa, Jupitera i Saturna u našem horoskopu i kako se oni reflektiraju na naš život

Na putu osobnoga razvoja uvijek se iznova susrećemo s istim važnim, univerzalnim istinama. Dolaze nam sa savjetima  naših mama i baka, dobivamo ih kao malene darove naših prijateljica i učitelja, divimo im se u riječima mudrih ljudi, umjetnika i duhovnih učitelja.

Ako tražimo prave odgovore, oni su uvijek tu negdje, u blizini, čekaju onaj čudesan trenutak kad ćemo ih potpuno osvijestiti kroz vlastito iskustvo, kad ćemo osjetiti njihov pravi značaj na svojoj koži, u svom srcu, u svojoj utrobi. Sedam osobnih planeta našeg horoskopa simboliziraju životne mudrosti koje nas vode prema ravnoteži i sreći, prema osjećaju uspjeha.

Ne moramo znati njihov položaj u astrološkom znaku, niti biti dobar poznavatelj astrologije da bismo u sebi prepoznali njihove energije i mudrosti koje nam uvijek stoje na raspolaganju. Instinktivno koristimo njihovu energiju i svakog dana možemo vježbati barem jedan od koraka prema sreći. Ako obratimo posebnu pozornost na mudrosti onih planeta za koje osjećamo da su slabi i treba ih ojačati, već ćemo i malim koracima osnažiti svoju sveukupnu životnu energiju.

Sunce u osobnom horoskopu: Budite ono što jeste!
Mjesec u osobnom horoskopu: Nahranite dušu...
Merkur u osobnom horoskopu: Stop negativnim mislima!
Venera u osobnom horoskopu: Tražite sreću u malim stvarima
Mars u osobnom horoskopu: Suočite se sa strahovima...
Jupiter u osobnom horoskopu: Kreirajte emocionalno blagostanje

Saturn u osobnom horoskopu: Zahvalite na preprekama

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci